Rondleidingen

Belangrijk: vanwege de maatregelen die de overheid heeft genomen tegen Covid-19 zijn wij verplicht om onze gasten van 13 jaar en ouder te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. Wij hopen op uw begrip.

Bij Domein Aldenborgh is het mogelijk rondleidingen zelf in te plannen. Boeken kan tot een week op voorhand en rondleidingen worden gegeven op vrijdag en op zaterdag, zowel 's morgens als 's middags. Wij zetten in op een persoonlijke benadering en clusteren daarom geen groepen. Ook houden wij de groepsgrootte beperkt tot 12 personen.

 

Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit een uitgebreide uitleg over hoe wij onze druiven telen en onze wijn maken. Tevens worden er vier verschillende soorten wijnen geproefd, gecombineerd met brood en regionale kaas en vlees.

 

Een rondleiding kost 32,95 euro (incl. BTW) per persoon, vanaf 6 personen. Bij groepen van minder dan 6 personen zijn wij genoodzaakt om desalniettemin het bedrag voor 6 personen in rekening te brengen. Indien u zich met minder dan 6 personen aanmeldt vragen wij u ons dit even van tevoren door te geven. 

 

Tijdens de rondleiding zullen wij zowel de wijnkelder als de wijngaard aandoen. In onze mergel wijnkelder heerst gedurende het jaar een redelijk constante temperatuur van 16°C. Aangezien de proeverij daar plaatsvindt is het raadzaam om u warm aan te kleden. De wandeling naar de wijngaard is berg op en duurt ongeveer tien minuten. Afhankelijk van het weer is het aan te bevelen om voor deze wandeling laarzen of stevig schoeisel mee te nemen.