Rondleidingen

Bij Domein Aldenborgh is het mogelijk om een rondleiding te boeken. Wij zetten in op een persoonlijke benadering en clusteren daarom geen groepen. Ook houden wij de groepsgrootte beperkt tot 15 personen.

 

Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit een uitgebreide uitleg over hoe wij onze druiven telen en onze wijn maken. Tevens worden er vier verschillende soorten wijnen geproefd, gecombineerd met brood en kaas.

Een rondleiding kost 49,50 euro (incl. BTW) per persoon, vanaf 8 personen. Bij groepen van minder dan 8 personen zijn wij genoodzaakt om desalniettemin het bedrag voor 8 personen in rekening te brengen. 

 

Tijdens de rondleiding zullen wij zowel de wijnkelder als de wijngaard aandoen. In onze mergel wijnkelder heerst gedurende het jaar een redelijk constante temperatuur van 16°C. Aangezien de proeverij daar plaatsvindt is het raadzaam om u warm aan te kleden. De wandeling naar de wijngaard is berg op en duurt ongeveer tien minuten. Afhankelijk van het weer is het aan te bevelen om voor deze wandeling laarzen of stevig schoeisel mee te nemen. 

 

Indien u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op via de mail of het contactformulier om een afspraak te maken.